09 december, 2007

Nekiálltunk

Bár ez a feladat később szerepelt a listán, de azért nekiálltunk, mert reggel ihletet kaptam hozzá. A hobby- és barkácscuccainkat számbavettük, kiszortíroztuk és kisebb dobozokba összeraktuk, hogy a pakolóknak egyszerűbb legyen, nekünk pedig nyugalmunk, hogy ezek biztosan jól el vannak rakva.

A lányok érezték, hogy valami nagy történés van, mindkettő ott volt velünk végig a hálóban, ahol a pakolás folyt. A dobozszekrény elkezdett összemenni, bizonyos részei kiűrültek és újra dobozként funkcionálnak. A póthálóban kezdtük el gyűjteni a dolgokat, szerintem sokat haladtunk. A sportszerek is ott vannak, azokat is leltárba vettük.

Idefele utazáskor már nagyjából bepakoltak minket a költöztetők, amikor kaptunk egy papírt, amin fel kellett tüntetnünk, hogy miket költöztetünk, a zokniktól a kristálypoharakig mindent. Vicces volt, a felére nem emlékeztünk, a porcelánkészletből csak az egyiket írtuk fel, a poharak egy részét is kifelejtettük. Ezt akarjuk most elkerülni, úgyhogy most pakolás közben a lista is készült szépen.

Este kiszereltük az erősítőt, azt holnap párom beviszi az új boldog tulajdonosnak. Furcsa, nem lesz hang a lakásban. De talán még furcsább az a változás, ahogy az otthonunkból újra csak egy lakás lesz: kopasz, személytelen és sötét. Ugyanis az utóbbi 3 napban 3 villanykörte adta meg magát. :)

Nincsenek megjegyzések: