15 január, 2008

Elindultunk

Reggel fél hét körül keltünk, nekiálltunk pakolni. Rájöttünk, hogy egy csomó dolog még nincs rendesen elcsomagolva, hogy a hűtőben még maradt ez-az, hogy a lányok vizét és kajáját még hozzá kell erősíteni a hordozóhoz. Mozgalmasan telt a reggeli kb. két óra készülődés, de végül mindent megoldottunk. Taxit fogtunk, majd a lányokkal és a 4+2 csomaggal kimentünk a reptérre. A check-in a lányokkal aránylag bonyodalommentes, de hosszabb folyamat volt, bár nekünk is ki kellett töltenünk mindenféle formanyomtatványokat, hogy beléphessünk az országba. A lányokat el kellett vinni az Excess Baggage részhez, hogy a hordozóikat megröntgenezhessék. Addig őket kivettük a hordozóból, róluk nem készült felvétel.

Aztán leadtuk a lányokat, átmentünk a security-n, aztán még vagy két adminisztráción. Lefotóztak minket, ujjlenyomatot vettek tőlünk, formanyomtatványokat kellett kitölteni. Egy csomó macera, de végül eljutottunk a géphez. Ott megkérdeztük, hogy a lányokat is feltették-e már, azt mondták, igen.

A gépen osztottak kis egységcsomagot, amiben volt szemfedő, fogkefe és fogkrém valamint fülhallgató, a rádióhoz vagy filmhez. Három filmet is vetítettek, mindet megnéztük. Az első egy Jackie Chun film volt, nem tetszett igazán. A második egy vígjáték volt, az jópofa volt. A harmadik pedig egy musical állítólag John Travoltával. Ha jól sejtem, hogy ki volt John Travolta a filmben, akkor ez az elsők közül lehetett, ahol Travolta még tinédzser. A három filmmel elment kb. 6 óra az útból, három másik még hátravolt. És mind az óceán felett, tehát izgalmas kilátásra nem számíthattunk. Volt azonban olvasnivalónk, a California Drivers Handbook, hiszen holnap kresz vizsgát teszünk. A maradék időt tehát olvasgatással töltöttük.

Nincsenek megjegyzések: