24 december, 2007

Christmas Dinner

Délelőtt még a városban jártunk egyet, de valójában már az esti vacsorára készülődtünk. Délután csak kényelmesen összerendeztük magunkat meg a szobát, bepakoltuk a bőröndöket, feldíszítettük a fát Edit barátnőmtől kapott mézeskalácsokkal, körberaktuk ajándékokkal. Végre volt egy karácsony, amikor a Jézuska időben megérkezett, és mi sem rohantunk mint az őrültek. :)

Ajándékozás után, 8 óra körül lementünk vacsorázni. Az étterem nem, de az asztalok karácsonyi hangulatban voltak díszítve, szép volt. Vacsora előtt ittunk aperitif-et, aztán jött a hideg előétel. Mivel igencsak éhesek voltunk (ebédre csak egy muffint és forró csokit fogyasztottunk egy StarBucks-ban) gyorsan végeztünk vele. Utána a leves következett, az is finom volt. Aztán jött a meleg előétel. Na, azután már kértünk egy kis szünetet, kezdtünk megtelni. A főétel is jött azért idővel, finom volt nagyon. A desszert látványos is volt, volt benne habcsók-hóember is. Búcsúzóul még kaptunk egy kis aprósütit kistányéron, celofánba csomagolva.

Jó volt ez a kényelmes karácsonyi vacsora, és nagyon nem mi voltunk az egyetlenek. A szálloda teltházas volt, és az étteremben sem igen láttam üres asztalt.

Nincsenek megjegyzések: