20 szeptember, 2007

Állatorvosnál jártunk

Sajnos ma el kellett mennünk az állatorvoshoz. Expinek két napja piros a szeme, és könnyezik. Vettünk kamilla teát, és mostuk azzal, de nem segített sajnos. Úgyhogy ma mindketten kilógtunk napközben a munkahelyünkről, és elszaladtunk a macskával a dokihoz. Most egy doktornőhöz kerültünk. Nagyon kedves volt, alaposan megnézte a macsekot, elmagyarázta nekünk, hogy mit csinál, meg minden. Megdicsérte az Expit, hogy milyen egészséges, milyen szépek a fogai meg az ínye. Expi roppant jól viselkedett, és ha tehette, a kosarában tartózkodott, amíg mi csak informálódtunk a doktornőtől. Expinek valószínűleg kötöhártya-gyulladása van, legalábbis mi így fordítottuk magunknak az eye infection-t, ahogy itt nevezik.

Ez az eye infection felüti néha a fejét az irodában is, és a lányok nagyon félnek tőle. Vettek is pár napja antibakteriális törlőkendőket, hogy töröljük át a monitor oldalát, billentyűzetet, egeret, asztalunkat. Én egyelőre kihagytam a dolgot. Bár az igaz, hogy egy tisztasági áttörlés nem ártana a billentyűzetnek és az egérnek..

Visszatérve a macskához. Kapott szemcseppet, amit nekünk kell beadni neki, mert ő nem hajlandó magának. Sajnos nekünk sem nagyon hagyja, utálja a dolgot szegény. Egy hétig, naponta kétszer kéne egy-egy cseppet beletenni a szemébe. Én remélem, hogy legalább fél cseppet sikerülni fog, Expi ugyanis nagyon találékony, ha menekülni kell valahonnan.

Nincsenek megjegyzések: