05 augusztus, 2007

Lusta nap

A mai napon roppant lusta voltam. Könnyen ment,nem én főztem. Hanem az egyik vendégünk, aki igencsak ért hozzá, ha épp kedve van nekiállni. Azt ugyan nem tudom, hogy a fantázianeve mi volt annak, amit ettünk, a fantáziatlan neve kb. a következő lenne: Fetasajttal és pármai sonkával göngyölt csirkemell fokhagymás-tejszínes sült burgonyával. Nem mondom, hogy diétás cucc, de roppant finom.

Este elmentünk pubba. Mivel hétvége volt, és holnap is szabadnap van, eléggé televoltak a helyek. Végül azért csak találtunk ülőhelyet, ahol elfogyasztottunk fejenként egy pohár valamit. Kellemes este volt, és jó volt megint a Temple Barban sétálgatni. Bár az új kedvenc pub-unk nem ott van, annak a környéknek határozottan van hangulata. Főleg, ha turistaként járkálsz arra.

Láttunk különböző zenészeket és mutatványosokat. Van mostanában ott egy pasi, aki magárahúz egy csontvázmintás ruhát, furcsa hegyes füleket ragaszt magának, és a szemeit vagy kiforgatja, vagy fehér kontaktlencsét hord. Ha pénzt dobsz a dobozkájába, akkor pedig ijeszteget.

Volt ott két lány, akik szépen hegedültek, volt három srác, akik jópofa (talán afrikai) dobokon játszottak, és legutóbb még egy operaénekesnőt is láttam. Na jó, talán nem egészen, de azért szépen énekelt. Egyszer pedig egész műsorban is részünk volt, ahogy néhány srác mindenféle tüzes tárgyakkal mutatványozott.

Nincsenek megjegyzések: