05 május, 2007

Erősítővel a városban

Ma reggel elindultunk a Sony boltba. Vettünk ott még szilveszter környékén egy kis erősítőt aranyos hangfalakkal. Sajnos az egyik tönkrement, így gondoltuk kicseréltetjük vagy ilyesmi. Féltünk tőle, hogy esélytelen lesz a dolog, és teljesen hiába megyünk. De nem, mázlink volt. A srác szépen kipróbálta, megállapította, hogy tényleg rossz az egyik hangfal. Utánanézett, és azt mondta, hogy ki tudják cserélni nekünk, majd hívnak, ha ideért a hangfal. Ennek örültünk, csak abban nem bízunk, hogy tényleg fel fognak hívni. De majd meglátjuk.

Aztán az erősítővel és tartozékaival együtt elindultunk barkácsboltokat járni, venni kellett ezt-azt. Egyrészt valami zárat, hogy be tudjuk zárni az ajtót, ahol a bojler van, hogy az Expi ne mászkáljon be oda folyton. Másrészt a mosógép bekötéséhez mindenféle eszközöket. Hatalmas mázlink volt, azt is találtunk. Aztán még elmentünk egy hatalmas elektronikai boltba, a Maplin-be venni hangszórókábelt és egyéb apróságokat, hogy a hangszórókat normálisan tudjuk elhelyezni a lakásban. Azt hiszem ott is majdnem mindent megkaptunk, amit kerestünk.

Tehát jó nagyot sétáltunk, de megérte. Ugyanis amikor hazajöttünk és én nekiálltam főzni, párom szépen beszerelte a zárat és a mosógéppel is hatalmasadt haladt. Majd még kell venni az egyik csőhöz hosszabbítást, de az a legkevesebb. A nehezebb része, hogy a csövet majd csatlakoztatni tudjuk a mosdó lefolyócsövéhez, megoldódott. Illetve inkább úgy mondanám, hogy a férjem megoldotta. :)

Nincsenek megjegyzések: