10 március, 2007

1. nap Dublinban

A mai reggel a romeltakarítással kezdődött. A macskákat lemenekítettük az autóba - nehogy a zajtól újra megrémüljenek. Aztán párom beöltözött, hogy a maradék üveget el tudjuk távolítani az ajtóból, mielőtt magától kiesik. Nem volt egyszerű feladat, de szépen megoldottuk. Beraktuk az összeset egy dobozba, összetördeltük. Majd holnap elvisszük egy hulladékudvarba. Az ajtókeretet pedig kiraktuk az erkélyre.

Aztán elmentünk boltba és gyógyszertárba, párom édesapjának még antibiotikumot is kell szednie a lába miatt. Nem volt túl boldog az ötlettől, de ez van. Hazafele beugrottunk az egyik DunnesStores-ba vásárolni. Akartunk venni sört is, de az Off-licence rész, ahol alkoholt árulnak, zárva volt. Sebaj, útközben van még egy Spar, majd ott kapunk.

Mégsem. A Spar nyitva volt, sör is volt. Rövid nem, Whiskey-t majd máshol kell beszerezni. Viszont sört sem tudtunk venni. Mert még nem volt 12:30 csak 11:45. Az alkoholisták ellen védekeznek? Nem tudom, de elég vicces helyzet. Itt vagyunk a Guiness hazájában, és párom édesapja már két napja nem tud egy kortyot sem megkóstólni belőle. No majd egy Pub-ban. :)

Nincsenek megjegyzések: