27 december, 2006

Sale

Ma elkezdődött mindenhol az újévi leárazás. Mi is elmentünk körülnézni, hisz akartunk venni ezt-azt: normális méretű hűtőt, mosogatógépet és mikrót. Nos, láttunk is egy hűtőt, amit szívesen megvettünk volna. Mindössze 100Eur lett volna. Az eredeti ára olyan 2100Eur volt. A hölgy, aki megvette, állítólag hajnali 2-től az üzlet előtt állt. Tudhatott valamit. :)

Mi sajnos nem találtunk ilyen jó akciókat, de találtunk mindent, amit szerettünk volna, egész normális áron. Úgyhogy meg is vettük őket, pénteken szállítják is őket. A mosogatógépet már nagyon várom, gyűjtöm is a belevalót. :)

Délután kijött hozzánk a gázszerelő és alaposan átnézte a kazánunkat. Azt mondta, biztonságos, de talán nem ártana lecserélni. Nos, ez kb. lehetetlen ismerve a tulajunk hozzáállását. De akkor legalább egy CO-riasztót szereljünk fel, mert ugyan külső levegőzésű, de nincs egészen szigetelve. Na jó, az menni fog, ahhoz a tulajnak nincs köze.

A szerelő hihetlenül lelkiismeretes volt, sokat beszélgettünk vele. Erdélyi román, 7 éve itt él. Akkor sejtettük, hogy nem született ír, amikor visszahívott minket telefonon. Mert az írek, sosem hívnak vissza, hiába ígérik bármilyen meggyőzően.

Nincsenek megjegyzések: