09 január, 2008

Találékonyak vagyunk

Ma jó nap volt. Koradélután jöttek és elvitték a hűtőt meg a mosogatógépet, kitaláltuk a macskák etetését és itatását, valamint megvolt az első búcsúpartink.

Na de kezdjük az elején. A hűtőt és a mosogatógépet át is ugorhatjuk, azok nem izgalmasak. A macska etetés és itatás sokkal jobb, arra büszkék vagyunk.

Volt nekem négy darab egyforma, aránylag magasabb margarinos dobozom. Ezeket használtuk fel kis tálaknak. Párom kifúrta a dobozokat, és a hordozók oldalát is. Vékony spárgával beerősítettük a tálakat a hordozóba, középen összekötöttük őket, és kész is. A hamit és az innivalót a hordozó ajtajához vagy tetejéhez erősítjük majd kis műanyag üvegekben. A hamit kis innocent smoothie-s üvegbe tesszük majd, és hogy adagolható legyen, kanalat is készítettünk. Még Svájcban vettünk egy csomó műanyag kanalat. Azokból kettőnek levágtuk a szélét annyira, hogy beférjen a rácson. A jó az egészben az, hogy a kanál még igy is megtart 6-8 szem szárazeledelt, tehát 3-4 kanállal meg lehet etetni a lányokat. A repüléshez nem kell nekik túl sok ennivaló, majd utána kapnak rendesen.

Este elmentünk pub-ba párom néhány kollegájával. Az eredeti terv a péntek volt, de mivel nem mindenki ér rá aznap este, született ez a mai előzetes Farewell Drinks is.

Nincsenek megjegyzések: