31 december, 2007

American Embassy

Reggel 8-ra volt időpontunk. Előtte odaértünk persze az összes papírral és mindennel, amire szükség volt, vagy valahol ajánlották. Még be sem léptünk az épületbe, csak a portáig jutottunk, amikor elkérték a papírjainkat. Átnézte őket a nő, lebélyegezte őket, mehettünk tovább.

Az épület elején biztonsági ellenőrzésen estünk át, elvették a telefonjainkat, usb stick-jeinket, aztán mehettünk. A következő épületben újabb vizsgálat után beadhattuk a papírjainkat az ablakon. Nem sokkal később szólítottak is. Újlenyomat vétel után kis interjú következett, hogy miért készülünk az USA-ba, párom mivel foglalkozik, meddig akarunk maradni, ilyesmi. Aztán azt a megnyugató hírt kaptuk, hogy még ma postára adják az útleveleinket benne a vízummal.

Párom utána dolgozni ment, én meg a városban sétáltam egyet. Este gyorsan rendetraktunk, mert jött Alan, a landlord. Megnézte a lakást, aránylag rendben levőnek találta, csak az üvegajtót hiányolta. Nem értem miért, az teljesen felesleges volt ott és csúnya is.

Ja igen, aztán ma volt szilveszter is. Mi Friends-t és Desperate Housewife-t néztünk. Éjfélkor Malibu-val koccintottunk. Próbáltuk meghallgatni az ír miniszterelnök beszédét, de nem sikerült, a tv-ben csupa átlagos műsor ment éjfélkor is. Illetve valahol volt egy szilveszteri műsor, és ott bevetítették a BigBent, amint elüti az éjfelet. De különben semmi...

Nincsenek megjegyzések: