12 április, 2007

Macskák

Már rég volt szó róluk. Köszönik szépen, jól vannak. Jókat alszanak, rohangálnak, játszanak és néha még nyávognak is. Főleg a Liza, és főleg akkor, amikor puha tápra éhes. Bár igaz, hogy neki néha amúgy is akad közlendője.

Azt hiszem jól érzik magukat idekint. A nappaliban széles ablakpárkányok vannak, ahol már tappancs mintás takaró is várja őket, ha ott szándékoznak szundítani vagy épp nézelődni. A hosszú folyosót is nagyon élvezik, ott jókat lehet kergetőzni vagy épp egerészni. No persze szigorúan csak műegérrel.

Ezenkívül a dobozszekrényt is roppantul élvezik, hiszen a különböző rekeszekben különböző ruhadarabokon lehet aludni. Lehet választani blúzok, pólók, ingek, nadrágok közül, de akad ott még ágynemű is - azt különösen kedvelik.

Ma épp a szennyeskosarat találták meg maguknak. Ugyanis jobb híján azzal barikádoztam el a helységet, ahol a melegvíztartályunk van. Az Explorer nevű tarka kíváncsiság ugyanis ki tudja nyitni az ajtaját, aztán bemászik és rendetlenkedik. Mindenféle koszokat húz elő onnan, és nekem gyanús, hogy szép lassan szét is szed valamit odabent. A hosszú távú terv persze valami kis zárszerűség arra az ajtóra, de egyelőre marad a barikádozás.

Nincsenek megjegyzések: