25 április, 2007

Laptop mizéria

Emlékeztek, pár napja újra megrendeltük a laptopom, és némi apró hülyeségek után azt ígérték, hogy kiszállítják kedden v. szerdán. Kaptunk számot, amivel a neten követhettük, hogy mikor hol tart a csomag. Szegény több napot várakozott egy nemzetközi elosztóban, majd helyesbítették a címet. Nem tudom miért, mi jó címet adtunk meg. Ez elég aggasztó volt, féltünk, hogy most elküldik Magyarországra. Másnap, azaz kedden reggel azt olvastuk, hogy már a szállítónál van. De kedden nem érkezett ide csomag, és levelet sem találtunk, hogy nem talált minket itthon a szállító. Mire este párom hazaért, és fel tudtuk volna hívni őket, már nem dolgoztak.

Úgyhogy ma reggel hívtuk őket, és kérdeztük, hogy mi a helyzet. Átküldtek egy másik szállítóhoz, hogy beszéljünk velük, mert itt Írországban már ők működnek. Mintegy 15 perc várakoztatás után fel is vette egy kezelő a telefont. Aki aztán megadta nekünk a sofőr telefonszámát, akinél a csomag van, hogy mi beszéljünk vele. Vicces, nem?

Persze beszéltünk vele, megkértük, hogy szóljon ide, ha közeleg, mert nehéz megtalálni a házunkat. Sajnos házszámunk azóta sincs. Ide is szólt, én szerencsére itthon voltam, és ki tudtam menni elé. Átvettem a csomagot, és most várom a párom, hogy kinyithassam végre. Megkért, hogy várjam meg őt is.

Nincsenek megjegyzések: