20 január, 2007

Serving suggestions

Serving suggestions, azaz tálalási tanács. Ilyet itt szinte minden előrecsomagolt élelmiszerre tesznek. Az, hogy a müzlire ráírják, hogy tejjel, joghurttal és gyümölcslével is fogyasztható, az OK. De a felvágottra is rá van rajzolva egy szépen megtöltött szendvics.

Sokmindenre hosszú szövegeket írnak, hogy milyen módon lehet elkészíteni. A krumplin ott van, hogy ha megfőzöd, akkor csinálhatsz belőle krumplipürét, vagy akár meg is sütheted. A húsokra is ráírják, hogy hogyan süsd vagy főzd és kb. mennyi ideig.

De az én kedvencem az alma volt. 4db előre csomagolt almát vettem. A következőket olvastam rajta: Ez az almafajta remek frissítő snack nyersen fogyasztva, vagy gyümölcssalátában. De főzéshez is kitűnőek. Ha lereszeljük, különböző szószok alapanyaga lehet. A karácsonyi pulyka mellett kitűnő köret, ha megtöltjük darálthússal. Szárított gyümölccsel töltve remek desszert lehet. De palacsintatölteléket is lehet készíteni belőlük és hal vagy sertés mellé is lehet tálalni őket.

Az, hogy emellé leírják, hogy 100g alma 46kcal, remek rost forrás valamint A és D vitamint tartalmaz, már csak a hab a tortán. :)

Nincsenek megjegyzések: