27 január, 2007

Macskautaztatás

Nekiugrottunk kitalálni a macskautaztatás pontos menetrendjét. Nem mondom, hogy sétagalopp lesz, de megoldhatónak tűnik a dolog.

Mindketten hazarepülünk Pestre, én egy kicsit korábban. Aztán párom szüleivel együtt minibusszal indulunk. Fél Európán és a Csalagúton keresztül átmegyünk Angliába, aztán átmegyünk Anglián is, és onnan komppal jövünk Dublinba.

Mindeme bonyolításokra több okból van szükség. A brit szigetek területére háziállatot csak bizonyos roppant komoly megszorításokkal és bizonyos útvonalakon lehet behozni. (Aki olvasta a blogom elejét, az talán még emlékszik.) Azt az opciót, hogy a macskát csomagként feladjuk repülőn elvetettük. Így aztán marad a szárazföldi út, ami kicsit hosszabb ugyan, de a macskáknak talán kíméletesebb. Hogy nekünk milyenebb, azt majd utólag. :)

Este pedig NFL-t néztünk. Párom a múlt héten letöltötte magának az NFL Championsip két utolsó előtti meccsét, és abból az egyikre ma este már sikerült időt szakítani. Holnap lesz a Superbowl, arra már nagyon feni az összes fogait. :)

Nincsenek megjegyzések: