07 január, 2007

Bútorvásárlás

Ma elmentünk bútort nézni. Szükségünk van egy tv-állványra, egy számítógép asztalra, legalább egy könyvespolcra, és jól jönne egy CD-tartó is. Egyik "városnéző" sétám alkalmával felfedeztem egy Bargaintown nevű bútoráruházat. Elég olcsó, de azért jó dolgokat árulnak. Elsétáltunk oda.

Találtunk is ezt-azt magunknak. Vettünk két könyvespolcot, egy cipőtartót és egy számítógépasztalt, ami jó lesz TV-állványnak is. Taxival hoztuk haza a cuccokat, mert a házhozszállításra pár napot várni kellett volna. És még akkor sem tudják megmondani, hogy délelőtt vagy délután hozzák a cuccost. Taxit hamar fogtunk egyet, fizettünk és hazajöttünk.

Itthon nekiálltunk összeszerelni a cuccokat. Én a cipőtárolónak álltam neki, párom a számítógé asztalnak. Aztán egyszercsak abbahagyta. Ugyanis kiderült, hogy rossz asztalt hoztunk el, nem azt, amelyiket akartuk. Elnézték a boltban, mi meg nem ellenőriztük a dobozt. Próbáltuk felhívni őket, de már nem vették fel a telefont. Talán majd holnap. Remélem ki tudjuk cseréltetni.

A könyvespolcokat és a cipőtárolót azért összeszereltük. Csinosak lettek, a helyük is megvan, és még be is rendeztem őket. A könyvespolcokra ráment néhány órám, de most legalább tisztességesen néznek ki a könyveink és a szobának is jót tett.

Nincsenek megjegyzések: